Super Bake radionica na BeFem festivalu 2018!

U nedelju 2. decembra održan je deveti BeFem festival feminističke kulture i akcije na kome su učestvovale i naše Super Bake!

Za ovu priliku, Super Bake su organizovale kratku radionicu na kojoj su napravile jednu specijalnu i slasnu poslasticu zajedno sa učesnicima i publikom u KC Gradu.

Ono što je zanimljivo je da su naše Super Bake imale ideju da naprave sitne, sirove kolačiće koji se ne peku — kuglice sa kesten pireom i lešnicima!

Baka Ana, Rada, Dana, i Olga su vodile radionicu i ušesnici su se veoma obradovali kada su pravili ove brze i praktične kolačiće zajedno sa njima. Takođe su nas iznenadili domaći mediji kao što su Blic (link za članak), Radio Beograd 202, Prva, i drugi, kada su došli da izveštavaju o nama. Obasjali su nas sjajem njihovih sevajućih bliceva!

Kao i uvek sa Super Bakama, svi prisutni su bili oduševljeni kada smo svi zajedno pravili kolačiće, a onda smo sve to smazali! Slatki zalogaji bakinih kuglica su nas ugrejali ove zime i drago nam je što ste došli na našu radionicu na BeFem festivalu!

Vaše Super Bake!

Najnovije