Super Bake osvojile Start-up akcelerator Francusko-srpske privredne komore 2018

Dragi svi, ovom prilikom želimo da vas obavestimo da je naš projekat pobedio na „Start-up akcelerator“ konkursu Francusko-srpske privredne komore!

„Start-up akcelerator“ je program jednogodišnje mentorske podrške i nakon stroge konkurencije koja se sastojala od više od 20 lokalnih start-up projekata, Super Bake projekat je ušao u finale i postao jedan od dva pobednička tima. Ovo je drugi put za redom da se odvija konkurs, a prošle godine je jedan od pobednika bio poznati Car:Go.

Osvojili smo mentorsku podršku od francuske kompanije Lesaffre i njihovog izvršnog direktora Miodraga Jelića, kao i pravo na članstvo u Komori. Lesaffre je jedna od vodećih svetskih kompanija u industriji kvasca i sa njima smo se sastali ove nedelje kako bismo započeli mentorski program. Jedva čekamo da se približimo našem cilju otvaranja Super Bake poslastičarnice!

Takođe smo u četvrtak, 15. novembra posetili svečano otvaranje proslave Francuske nedelje 2018. koju je organizovala Francusko-srpska privredna komora i uživali u toplom gostoprimstvu i druženju.

Nadamo se da ćemo naš uspeh uskoro proslaviti sa vama na nekom od naših predstojećih događaja!

Najnovije