Super Bake na Beogradskoj crowdfunding konvenciji 2018!

Na Dorćol Platz-u 25. septembra održana je druga Beogradska crowdfunding konvencija i pored 20 predavača i više od 200 učesnika, događaj su posetile i naše Super Bake, koje su sa prisutnima podelile svoje predivne autentične kolače i radosno raspoloženje.

Baka Smilja, baka Dragana, baka Ana i baka Dušica za konvenciju su pripremile slasnu rozen tortu prelivenu crnom čokoladom, neobični kolač sa jabukama bez pšeničnog brašna i dodatog šečera, kao i najukusniju poslasticu koja ulepšava svaku šoljicu kafe: prave domaće vanilice! Sa radošću i lepim raspoloženjem, naše bake su poslužile svoje poslastice tokom kratke pauze između predavanja i posebno su ulepšale ugođaj uz veselu prezentaciju kolača na starinskim tacnicama i retro stolnjaku. Nije ni potrebno pominjati da su se učesnici brzo vraćali po repete i da su se porcije kolača odmah razgrabile!

Mario Milaković, osnivač projekta Super Bake, učestvovao je u panelu “Rewards-based crowdfunding in the region – campaigners perspective” tokom kog je podelio svoja iskustva o crowdfunding projektu koji se uspešno realizovao na Indiegogo platformi.

Pored toga što su Super Bake svima ulepšale dan i stavile osmeh na lice, one su se mnogo lepo provele, družile, pile kafu na suncu i širile dobru energiju. Jedva čekamo da se Super Bake ponovo druže sa vama na drugim događajima i vidimo se uskoro!

Najnovije