Proslava Dana etike u L’Oréal-u uz Super Bake

Dragi svi, Super Bake su 11. oktobra posetile kompaniju L’Oréal i zajedno smo učestvovali u proslavi Dana etike. Za ovaj sunčan jesenji dan, naše bake pripremile su specijalno posluženje i potpuno oduševile sve prisutne!

Sa nama su bile baka Milica, baka Dragana i baka Ana, koje su donele široki asortiman domaćih slanih i slatkih zalogaja. Za slano posluženje bila je zadužena baka Dragana, koja je napravila slasne ružice sa sirom, veganske galete od raženog i heljdinog brašna sa suncokretom, bundevom, susamom i drugim aromatičnim začinima i specijalnu pitu kljukušu! Kljukuša, kao što kaže baka Dragana, je neobičan specijalitet sa belim pilećim mesom i peršunom, i naravno, poslužili smo je dok je još uvek bila topla. Njam!

Iako su svi bili iznenađeni slanim zalogajima, na red su ubrzo došli i slatki kolači. Baka Milica napravila je vrhunske londonske štanglice i jedinstvene presburške kiflice kao i vanilice u obliku srca, koje su se svima topile u ustima. A posle slatkih poslastica koje mnogi prisutni nisu ni videli ni probali još od detinjstva, baka Ana je iznela svoj specijalitet, kraljicu svih torti… Reform tortu!

Nakon što smo zapalili svećice i isekli tortu, svi smo se slasno počastili i uživali u ovom autentičnom specijalitetu sa orasima i čokoladom. Ovaj lep dan u L’Oréal-u obeležili smo najdivnijim aromama, ukusima, lepim raspoloženjem i baš smo se slatko družili! Do sledećeg puta!

Najnovije